Vrouwen apps

Vrouwen ze kunnen niet zonder hun smartphone, naast dat hier alles in verwerkt is van contact, notities tot afbeeldingen kunnen er ook een groot aantal apps in deze smartphone worden gevonden. Populaire, sublieme of leuke app downloaden dat is natuurlijk mogelijk, wij bieden jou een overzicht van de sublieme apps voor de vrouwen onder ons.

  • Take me to my car. Shoppen in een vreemde stad, door de winkelstraten slenteren waar je nog nooit geweest bent dat is natuurlijk super om je dag mee door te komen. Maar het vervelende aan het einde van de dag is dat je helemaal uitgeteld bent van het winkelen nog op zoek moet gaan naar jouw auto. Met deze app wordt dat een fluitje van een cent, want hij navigeert je eenvoudig terug de auto.
  • Instagram. Zet je alles op de foto om een mooie herinnering te hebben dat gaat natuurlijk hartstikke handig met die smartphone met goede camera. De instagram app kan gebruikt worden als je nog mooier foto resultaten wilt hebben. En post deze foto's op jouw social media pagina.
  • Pill reminder. Ben je een echte chaoot en vergeet je altijd van alles dan is het misschien handige om de pill reminder app aan de schaffen. Deze app helpt je herinneren aan het nemen van een belangrijke pil.
  • WijnAlmanak. Houd je wel van een lekker wijntje? Maar vind je het altijd moeilijk om een keuze te maken uit het grote assortiment van de wijn handel. Dan kan je gebruik maken van deze WijnAlmanak hier vind je van alles over wijnen waar je ze kunt kopen, welke zoet is en veel meer informatie over wijnen.
  • RTL XL. Met deze app kan je gemakkelijk alle programma's die je volgt op de rtl zenders terug zien. Kijk samen met deze app jouw favoriete programma terug omdat je deze hebt gemist.

Download de apps en kijk wat je er van vindt, de vrouwen onder ons zullen er zeker van genieten. Natuurlijk zijn er nog vele andere apps die ook de moeite waard zijn. Enkele apps die wij je zeker niet willen onthouden zijn: de bingo app, waarmee je overal het leuke bingo spel met vele anderen kunt spelen. Wordfreud, de kruiswoord puzzel app. En natuurlijk het nog altijd zeer populaire angry birds.