Over ons

Meer te weten komen over de ontwikkelingen in de mobiele branche dat kan op I-beltonen.nl. Wij bieden jou meer informatie op het gebied van de trends in de markt, maar ook kon je meer te weten over aspecten die geen trends meer zijn. Het team dat achter deze website zit heeft een grote interesse voor mobiele apparaten en de ontwikkelingen omtrent deze apparaten.
 

Van ringtones naar applicatie

Waar in het verleden nog veel vraag was naar de aankopen en downloaden van ringtones is dit nu helemaal verandert naar de downloaden van apps. Door de grote ontwikkelingen die de ICT branche door maakt worden er veel nieuwe en interessante producten ontworpen. Zo ook de smartphone een ontwikkeling waarvan bijna iedere Nederlander gebruik maakt. Een smartphone verschilt met een gewone mobiele telefoon in de functies die gevonden kunnen worden op het apparaat. De smartphone bied je een groot aantal mogelijkheden, maak foto's, maak gebruik van touchscreen of een volledig qwerty toetsenbord en natuurlijk het belangrijk maak gebruik van internet. Door middel van deze uitvinding zijn de mogelijkheden van een telefoon enorm gestegen. Er zijn een groot aantal bedrijven die ingespeeld hebben hierop en zijn applicaties gaan ontwikkelen hierdoor kun jij nu gebruik maken van diensten en producten gewoon gemakkelijk op je telefoon.
 

Lees meer op I-beltonen.nl

Wij van I-beltonen.nl zijn gefascineerd over de ontwikkeling die de mobiele telefoon heeft door gemaakt en ook die hij nog gaat door maken. Lees op deze website meer over de mobiele telefoons, ringtones en applicaties. En ben helemaal op de hoogte van de ontwikkelingen van het moment.