Mannen apps

Mannen die houden van gadgets en nieuwste gadgets zijn toch wel de applicaties die gebruik kunnen worden op een smartphone. Het aanbod van deze applicaties is enorm groot voor iedereen zijn er leuke apps te vinden, waardoor je je niet meer verveelt en waarmee handige weetjes ontdekt. Bekijk hier online een aantal apps die echte aanraders zijn voor de mannen onder ons.

  • Weeronline. Benieuwd naar het weer van morgen, het weer van vanavond of van volgende week, dan bekijk je het nu gemakkelijk online op jouw smartphone. Deze app verteld je wat je aan moet doen of wat juist niet en neem je een paraplu mee vandaag, ontdek het met deze app.
  • IKEA catalogus. Klussen is dat niet helemaal je ding download dan deze app. Met IKEA heb zoek je nieuwe meubels waarna je opzoek bent en zoals iedereen weet zet iedereen deze makkelijk in elkaar. De handleidingen van de IKEA zijn altijd makkelijk zelfs een kind knutselt die nieuwe kast in elkaar, dus jij als slechte klusser ook.
  • IMDb. De nieuwste films worden op deze app allemaal verzamelt, hierin zijn alle films van het heden, het verleden en de toekomst verwerkt. Dus ben je op zoek naar een leuke film uit een bepaalde categorie dan vind je die makkelijk aan de hand IMDb. Ook reviews over alle films kunnen online gevonden net zoals de trailers en de films die nog uit moeten komen. Zoek met deze app een passende film voor vanavond waarmee je lekker onderuit hangt op de bank.
  • Draw something. De app van het moment is draw something, dit een spelletje wat je speelt met je vrienden of met onbekende. Door de app te installeren op je mobiel en je in te loggen kun je online spelen met je vrienden. In het spel krijg je een opdracht om iets uit te tekenen waarna je tegenspeler moet raden wat je getekend hebt, als de tegenspeler het juiste antwoord raad dan krijg je een aantal punten. Door het verkrijgen van meer punten krijg je meer kleuren in je kleurenpalet waardoor het uitteken van een tekening makkelijker wordt.
  • Etoro app: Social trading is de nieuwste trend in online beleggen. Met hulp van anderen je beleggingsstrategie bepalen is waar het simpel gezegt op neer komt. Etoro bied je deze mogelijkheid en met de handige app kun je je beleggingen overal volgen. Kijk voor meer info over social trading bv op www.forex-actieftraders.nl.

Kies de apps die jij kan gebruiken of die jou interessant lijken. Voor het downloaden van een app kan je er ook nog voor kiezen om de reviews te lezen van andere gebruikers waarop je keuze baseert. De bovenstaande apps zijn alle interessante apps die zeer functioneel zijn.